Afscheid van Otto

Wat kan het leven onverwachts hard toeslaan. Nog maar een paar dagen geleden stond er op facebook een foto van Otto om te laten zien hoe goed het met hem ging. Hij stond op de foto fier recht op, blij, met kwispelende staart. En nu moeten we laten weten dat Prins Otto er niet meer is. Epileptische aanvallen zijn hem fataal geworden.

Prachtige Otto, 7 jaar oud was hij. Als het aan de mensen had gelegen die hem in Egypte zo gruwelijk hebben mishandeld was hij niet ouder dan 6 maanden geworden. Maar Otto werd gered en heeft dat overleefd. Hij verhuisde naar Dierenthuis. Hier knokte hij zich een weg terug. Van een zwaar gehandicapte hond die alleen maar kon liggen en een beetje zwabberen met zijn poten werd hij een hond die zelfstandig kon opstaan en kon lopen. Met zwabberende poten maar wat gaf dat, hij stond en hij liep. En hij was gelukkig. In Dierenthuis had hij vrienden waaronder lieve Sissi die graag bij hem was. Hij was dol op de verzorgers. Als je hem knuffelde stond hij dicht tegen je aan om zijn evenwicht te kunnen bewaren. Zijn kop tegen je been gedrukt. Hij genoot ervan en wij ook.

Otto was onze wonderhond en dat blijft hij ook. We zullen hem nooit vergeten. Otto zal gecremeerd worden en dan komt zijn as, net als bij al onze dieren, terug naar huis.

Volgende

Welkom Basbous en Beauty

Vorige

Welkom Mia

Reacties zijn gesloten.