Astrid en Tine

De kennismaking met Dierenthuis in 2014 is voor ons een grote levensverrijking! Een geluk bij een ongeluk. Door aangescherpte HACCP regels (voedselveiligheid en hygiëne ) moest er onderkomen worden gezocht voor twee niet gesocialiseerde bedrijfspoezenl; moeder en zoon, respectievelijk 20 en 19 jaar oud. Voor dier en mens een verdrietig moment. Na een avond internetten een verzoek gedaan bij Dierenthuis. Al snel een positief bericht met een welkom voor de poezen: Katrien en Freek. Februari 2014: Katrien en Freek in de warme mand met de liefste verzorgers bij Dierenthuis! De poezen zijn inmiddels overleden. Dierenthuis is voor ons een belangrijke plaats gebleven. Regelmatig op zondag naar Almere voor een schoonmaak-dag. Een feestelijke ontvangst met honden- en poezenknuffels. Het werk doe je nooit alleen. Altijd trouwe help

ers bij het poep scheppen op de buitenplaatsen, het bewaken en warm houden van de waterstofzuiger, de kraan controleren bij het vullen van de emmers. Dankbaar om de hele dag zoveel dieren aaitjes en knuffels te geven. En zo zijn er iedere keer weer verrassende momenten. Het grote avontuur: erop uit met de rolstoelhonden! Prachtig om te zien hoeveel levensplezier gehandicapte honden kunnen hebben. Aan de slag bij Dierenthuis ervaren wij ook als een mooi leerproces in de juiste benadering van de honden.

Na een dag poetsen, dierenliefde krijgen en geven en teamwork verrichten gaan wij altijd weer voldaan en met een blij dierengevoel naar huis. DIERENTHUIS: DE BESTE WERELD voor dieren die nergens anders meer kans hebben op een volwaardig leven.

Dank jullie wel- Alice, Steven, Julia, Poezen, Honden, Paarden, Pony’s, Lilly, Beertje en Kippen

Astrid en Tine Stolk

Volgende

Bea

Vorige

Annet

Reacties zijn gesloten.