Bedankt lieve Ans!

September 2014
Al een tijdje wordt door een stel collega’s een plaatselijke zwerfkat verzorgd. Hij is inmiddels gepromoveerd tot bedrijfskat en heeft de naam Eway gekregen.
Helaas gaat het bedrijf failliet. Het pand zal afgebroken worden en daarmee zal Eway’s veilige omgeving verdwijnen.
Omdat ze hun grote vriend niet in de steek willen laten, zoeken de medewerkers naar een oplossing voor hem. Die vinden ze in Dierenthuis. Door de jaren heen komen de voormalige verzorgers van Eway regelmatig op bezoek bij hem. Ze zien dat hij geniet van zijn leven bij Dierenthuis. Ook zien ze hem ronder en ronder worden.
Ja, Eway heeft het goed. Hij is blij en zijn voormalige verzorgers zijn dat ook.
Helaas wordt een van de collega’s, Ans, ongeneeslijk ziek. In juli dit jaar overlijdt zij.
Voor haar overlijden heeft ze haar man op het hart gedrukt dat ze geen bloemen wil op haar begrafenis. Nee, het geld wat men daaraan zou besteden moet worden ingezameld en aan Dierenthuis worden gedoneerd. Omdat Ans een enorme dierenvriendin was, wordt er gul gegeven.
Er wordt maar liefst € 1590,- ingezameld! Dit ontzettend mooie bedrag is recentelijk aan Dierenthuis overhandigd door André, de man van Ans, twee van haar collega’s en een goede vriendin. Het geld is besteed aan een nieuwe urine-analyzer. Hiermee kunnen we veel afwijkingen opsporen in de urine van de dieren.

We zijn Ans en haar nabestaanden ontzettend dankbaar voor deze gift en wensen iedereen heel veel sterkte met dit grote verlies

Volgende

Foto's bezoekdag - 14 september 2019

Vorige

Zonnebloemen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.