Bedankt voor alle gulle giften!

Naar aanleiding van onze oproep voor slaapzakken hebben we er veel mogen ontvangen. We hebben niet van alle afzenders een mailadres en daardoor kunnen we niet iedereen persoonlijk bedanken, daarom langs deze weg allemaal héél hartelijk bedankt voor de slaapzakken!!
Ook iedereen die spullen aan de poort neergezet heeft héél hartelijk bedankt!

Dan willen we nog een aantal mensen in het zonnetje zetten die ons regelmatig extra schenkingen doen buiten hun maandelijkse donatie aan de opvang: van trouwe adoptant Nel ontvingen we van alles en nog wat. Incontinentiematjes, Gourmet Mousse, potje met geld enz. Nel héél hartelijk bedankt!

Astrid en Tine zijn vrijwilliger bij Dierenthuis en komen regelmatig een dag poetsen. Ze komen nooit met lege handen. Onlangs kregen we o.a. weer een flinke hoeveelheid Dettol. Geweldig! En de moeder van Astrid en Tine maakt kleedjes voor ons. Bedankt alle drie. Jullie zijn kanjers!

Van vrijwilliger Wietze ontvingen we een giga lading Gourmet Mousse voor onze katten. Geweldig Wietze! Bedankt! Vrijwilligers Marnix en Jolanda schenken ons heel regelmatig onderleggers. Ook jullie heel hartelijk bedankt!

En dan tenslotte Mike van NLwoningontruiming.nl. Onlangs schonk hij voor onze honden een grote hoeveelheid pensstaafjes en nu ontvingen we een hele kar vol met kattenvoer van hem. Mike, héél hartelijk bedankt!!

Volgende

Kamer 4

Vorige

Onze hondenkamer met de zware jongens

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.