Bolt

Ik ben Bolt en ik heb iets heel bijzonders. Ik heb namelijk 5 poten! Er zijn hier honden met 4, 3 en 2 poten maar ik heb er 5. Aan een van mijn voorpootjes zit namelijk een extra (klein) pootje. Gehandicapt dat wel maar ik lijd er niet onder. Een rolstoel wil ik niet, ik ben nu vrij om te gaan lopen, staan en liggen waar en wanneer ik wil. Ze hebben hier wel nagedacht over mijn beperkingen en het gebruik van eventueel aangepaste hulpstukken. Het is niet mijn ding, laat mij maar schuiven. Om vooruit te komen gebruik ik mijn verbogen voorpootjes voor steun en hulp en dat gaat prima.

Ze hebben mij als pup in Bulgarije in een container gegooid maar ik ben net op tijd gered. Mazzel hè. En nu woon ik alweer een tijdje bij Dierenthuis. Ik ben altijd vrolijk. Logisch toch, het is hier heel gezellig en iedereen is lief voor mij. Mijn beste vriendinnetje India heeft maar 2 poten dus samen hebben wij er 7. Dat is genoeg om samen te
kunnen spelen 🙂
Zien jullie mij lekker liggen op dit bed. Hoog toch. En ik ben er niet opgetild hoor. Ik ben er zelf op gesprongen, op mijn achterpoten. De verzorgers konden eerst ook niet geloven dat ik dit kan. Ze gingen elkaar vragen of iemand mij op het bed had getild. Maar nee, dat doe ik helemaal zelf.

Ze willen nog van mij een filmpje maken om te laten zien hoe hoog ik kan springen. Maar dat doe ik natuurlijk niet op commando. Als ik een verzorger zie ga ik liever knuffelen dan springen. Dus misschien dat jullie nog een keer een filmpje van mijn kunsten zien.
Dikke knuffel van Bolt 🐾🐾 + 1

Volgende

Zomeravond bij Dierenthuis (video)

Vorige

Mimi's keek op de week - 8 juli 2019

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.