De verhuizing

Hallo fans van Dierenthuis, voor wie nu denkt wie is die mooie rood witte kater, nou ik ben Boris. Ik woon al heel lang bij Stichting Dierenthuis, al bijna 8 jaar. Heb ook de grote verhuizing naar Almere meegemaakt en dus volledig op de hoogte van alles wat hier gebeurd. Heet altijd iedereen hartelijk welkom en maak graag een praatje met bezoekers en vrijwilligers. Ik ben dan ook trots om officieel woordvoerder te zijn. Aan mij dan ook de eer om jullie van ons grote nieuws op de hoogte te stellen.

Nou, daar komt het dan hoor. Tot voor kort woonde ik in kamer 3, maar pas geleden heeft me hier toch een verhuizing plaatsgevonden, je houdt het niet voor mogelijk. Uiteraard was daar een goede reden voor. De meeste honden die aan de voorzijde woonden zijn verhuisd naar de achterkamers. Nu schieten ze niet meer constant in de stress wanneer er leveranciers of andere bezoekers aan de poort komen. Ze hebben nu veel meer rust. Tevens hebben ze de mogelijkheid om de grote achtertuin in te gaan met de grote vijver.
We hebben eigenlijk gewoon geruild. Ik woon nu met mijn kamergenootjes en de katten uit kamer 1 in de huiskamer. Het wordt hier ook steeds gezelliger, met ’s avonds leuke lichtjes en een hééééél groot bed waar het altijd dringen is.
Een paar kleine hondjes wonen nog wel bij ons. Super relaxed zo met z’n allen. Voor ons is het wel leuk om iedereen te zien aankomen, katten zijn immers reuze nieuwsgierig. Handig als er bezoekers komen, kunnen we ons nog beter voorbereiden op de knuffel en aaisessies. Kortom, ons personeel heeft wel heel erg veel werk verricht.
En dan te bedenken dat er altijd een paar katten zijn die er weer niets van begrijpen. Die wilden eigenlijk niet verhuizen. Honkvast noemen ze dat, en maar klagen. Ja, daar hebben ze een hele klus aan gehad. Maar het resultaat mag er zijn. Kijk zelf maar, mooi hè.
Tot volgende keer maar weer,
Miauw miauw, Boris =^..^=

Volgende

Tijd voor weer een bedankje !

Vorige

De Dierenthuis nieuwsbrief van september is uit

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.