Dierenvriendendienst; Drie poezen zoeken een warme mand

Onze vriend Michael, voormalig vrijwilliger en donateur van Dierenthuis, is onlangs helaas overleden. Zijn katten Pam, Ricky en Amy zijn daarom op zoek naar een nieuw plekje. Op dit moment verblijven ze bij gastgezinnen van de Kittenopvang Apeldoorn.
Deze katten vallen dus niet onder het beleid van Dierenthuis. Maar we willen graag jou medewerking vragen om zo een nieuw thuis voor ze te vinden.
Voor meer informatie over deze katten mag je contact opnemen met Irene Blok 06-20753170 of 06-57764506

Pam – juni 2008
Pam is een gezellige kat. Ze zit vol zelfvertrouwen. Gaat rustig haar gangetje. Ze wil wel graag zelf bepalen wat er gebeurt. Pam was oorspronkelijk een verwilderd kitten. Dit verleden is nog wel aanwezig. Zo kan je haar niet zomaar oppakken. Voor eten doet ze wel een heleboel. Behalve zich laten beetpakken dan.  Op dit moment zit Pam al zo’n twee maanden bij een gastgezin. Daar is te zien dat ze haar eigen gangetje gaat. Eten, drinken en spelen doet ze allemaal. Alleen contact maken nog niet.
Pam zoekt een plekje bij iemand die ervaring heeft met katten. En iemand met heel veel liefde, begrip en vooral geduld. Pam zal niet een knuffelkat zijn. Maar heb je de tijd dan komt ze echt wel en kan op haar manier zeker heel gezellig zijn.

Ricky en Amy – april 2010

Amy en Ricky zijn broer en zus. Amy is vrij makkelijk. Ze heeft even tijd nodig om te wennen. Maar ze gaat al snel op verkenning. Zoekt dan wel de aandacht, want knuffels wil ze wel. Haar broer is een nogal schrikachtig. Hij laat heel stoer zijn zus eerst gaan. Wat zij doet, gaat hij ook wel doen. En hij is een echte kletskous, je krijgt altijd antwoord van hem. Amy en Ricky zitten zo’n twee maanden bij het gastgezin. Met wat rust en liefde is nu te zien dat Amy heel graag bij de gastdame is. Lekker samen dingen doen, knuffeltjes halen. Ricky is een hele tijd erg terughoudend en schrikachtig geweest. Volgens zijn eigenaar Michael moest je bij Ricky altijd met beleid een beetje doordrukken. Voor Ricky en Amy zoeken we ook iemand met ervaring met katten. Amy is een redelijk makkelijke kat, voor Ricky is meer geduld vereist.

Alle drie de katten zijn gewend om naar buiten te gaan. En zijn gewend aan ehond.
Voor een gezin met jonge kinderen zijn ze waarschijnlijk niet zo geschikt. Oudere kinderen wel.
Pam kan apart geplaatst worden. Ricky en Amy blijven graag samen.

Volgende

Foto's bezoekdag 9 juni 2018

Vorige

Stichting Kittenopvang Miauw bedankt !

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.