Hello and greetings from England

Zo begint de mail over twee honden die bij ons in de mailbox verschijnt. Dan volgt het verhaal, eigenlijk een smeekbede voor twee oude zielige honden. Ze zijn verwaarloosd gevonden en inmiddels lichamelijk opgeknapt. Geestelijk zijn ze kapot gemaakt en dat komt NOOIT meer goed. Inmiddels zitten ze al een jaar in een opvang, ze zijn niet gelukkig en de aanvrager gunt ze nog een ander, een beter leven. In de bijlage zien we foto’s van de twee hele bange hondjes, de foto’s zeggen genoeg.
We overleggen, slapen er een nachtje over. De vraag is kunnen de dieren een lange reis en verhuizing nog wel aan, doen we de honden er een plezier mee en is er dan geen andere opvang in Europa zoals Dierenthuis waar ze met dit soort dieren om kunnen gaan, waar ze een gelukkig leven kunnen leiden? Nee, die is er niet, ook niet in Engeland. Dat is toch eigenlijk te gek voor woorden. Sommige mensen zeggen, jullie zijn er toch voor de dieren, dus niet zeuren. Er komt zoveel treurnis over de mailbox binnen van heinde en ver, een beetje moedeloos worden wij er wel van.
We zullen weer aanpassingen moeten doen voor deze twee honden omdat ze nu eenmaal anders zijn, maar we gaan ervoor. Over 3 weken mogen ze verhuizen naar Almere. We zullen de dieren niet in de steek laten, maar help ons dit te dragen.

Help ons honden zoals Lulu en Vincent helpen.
Elke donatie, hoe bescheiden ook, is welkom.
IBAN: NL22 INGB 0009 3592 51
Stichting Dierenthuis Almere

Op de foto’s: zo is oude Lulu gevonden. Inmiddels is zij lichamelijk aangesterkt, maar geestelijk een brok ellende.
Vincent is bijna blind en oud, lichamelijk inmiddels genezen, geestelijk niet.

11800490_960376273982442_4549667619729312382_n

Volgende

Welkom Inez

Vorige

Dagverslag van zaterdag 25 juli, bezoekdag!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.