Hoe gaat het nu met Mimi Miracle

We kunnen gelukkig zeggen dat het met Mimi heel erg goed gaat. Na de operatie een paar maanden geleden aan haar halve voorpootje, is ze gelukkiger dan ooit. Pijnvrij en ontspannen ligt ze in haar mandje dat deelt ze met een paar soortgenootjes. Mimi heeft veel vrienden en is nooit alleen. Er ligt altijd een stapeltje katten in de mand, met Mimi tevreden in het midden.
Wat heeft ze veel geleden, dit kleine poesje. Haar lijfje laat daarvan de gevolgen nog zien. Ze heeft maar 1 normale voorpoot, een stompje aan de andere kant en geen achterpootjes. Nadat ze in Egypte met verminkte pootjes, door een strop, strompelend op straat werd gevonden werd ze gered door lieve mensen die het beste met haar voor hadden. Ze verhuisde naar Turkije voor een experiment om haar in 3 poten implantaten te geven. Het mislukte compleet en werd een vreselijke drama voor Mimi. Ze moest op afgezaagde botten leven en verder maar zien.
Ze woont nu alweer een hele tijd in Dierenthuis. Hier zijn haar mismaakte achterpootjes geamputeerd zodat ze daar geen pijn meer aan had. Voorzichtig aan heeft ze geleerd dat mensen ook lief kunnen zijn. Dat mensen-handen haar geen pijn doen maar haar zachtjes aaien en onder haar kinnetje kriebelen.
Mimi kan zich op 1.5 poot prima redden. De operatie aan haar halve voorpootje 3 maanden geleden was nodig omdat er een stuk bot uit kwam steken wat bij elke aanraking pijn deed. De pijn is nu helemaal weg en Mimi is heel erg blij.
Lieve Mimi meisje, wat zijn we ook blij voor jou.

Volgende

We gaan weer open voor bezoek!

Vorige

Basbous en Beauty met Anneke (video)

Reacties zijn gesloten.