Hoi, ik ben Pim

Ik woon alweer een tijdje bij Dierenthuis. Daarvoor zwierf ik op straat. Ik had wel een thuis maar was daar niet welkom. Gelukkig hebben lieve buren mij uiteindelijk van straat gehaald. Nu help ik elke dag bij Dierenthuis de vrijwilligers met de afwas. Daar zijn ze enorm blij mee. Logisch natuurlijk, met mijn onmisbare hulp en supervisie. Dat doe ik graag up close and purrsonal. Soms hoor ik er wel eens eentje iets mompelen als “in de weg…” of zoiets, maar geen idee waar ze het dan over hebben! Wanneer ze goed hun best hebben gedaan geef ik ze kopjes en knuffels als beloning. Ik zoek nog adoptanten voor wie ik extra speciaal mag zijn. Ik bewaar dan wat extra speciale knuffels voor jou! 

Volgende

Afvalprobleem

Vorige

Foto's bezoekdag 29 juli 2017

Reageren is niet mogelijk