Ik ben Snowy

Ik ben Snowy. Ik woon in het dierencafé en ik heb daar een verantwoordelijke baan. Ik ben namelijk gastheer van Dierenthuis. In het dierencafé ontvang ik, samen met mijn vrienden Bob de straatkat en Keessie, de bezoekers. Wij zorgen ervoor dat alle Dierenthuis vrienden welkom geheten worden, dat
zij het gezellig hebben en niet onbelangrijk; dat de aaispieren vast opgewarmd worden. Geen makkie hoor met een tafel vol visite.

Gelukkig kunnen wij nu de broodnodige dutjes doen. Het is namelijk winterstop en we ontvangen nu geen bezoekers. Je weet tenslotte nooit wat voor weer het wordt in de winter. Stel je voor dat we er helemaal klaar voor zitten en dan komt er niemand, omdat het gesneeuwd heeft. Nee joh, er is nog geen vlokje gevallen in Almere, maar je weet nooit.

Bovendien hebben de verzorgers nu tijd om kasten op te ruimen, kamers te veranderen en alles voor te bereiden voor de lente. Hard werken hoor, maar niet voor ons gelukkig.
Wij viervoeters hoeven alleen toezicht te houden of ze het allemaal wel goed doen. Nog even geduld en dan zijn wij weer helemaal klaar voor bezoek. Er komen vanzelf weer nieuwe data op de website. Tot die tijd ga ik nog even relaxen.

Tot ziens en een hele dikke knuffel van mij en mijn vrienden.

Volgende

Cadeaubonnen actie!

Vorige

Muizen in kamer 4

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.