Jake & Indy

Ze zeggen dat de crisis voorbij is. Nou, die hebben we dan weer mooi doorstaan! Tijd om het jaar mooi te beginnen, met misschien enkele nieuwe donateurs of adoptanten.

We hebben een lekker ding in de aanbieding, Jake is zijn naam. Zwervend en in niet zo’n goede conditie werd hij gevonden ergens op de Veluwe. Een heel lief dier, maar na drie bloedtesten blijkt het toch beter dat Jake naar een gespecialiseerde opvang gaat. Twee testen geven namelijk aan dat Jake besmet is met FeLV (Feline Leukemie Virus). Hij is dus drager van een dodelijke en voor katten besmettelijke ziekte.
Stichting Zuiderzee Zwerfdieren vraagt of wij Jake op willen vangen, hij is zijn hokje zat. Inmiddels is Jake helemaal ingeburgerd bij Dierenthuis en in top conditie!

Onze Indy is al vijftien. Dit van oorsprong Griekse zwervertje heeft veel fijne jaren bij haar vrouwtje in Nederland door mogen brengen. Dit jaar echter is mevrouw ziek geworden. Ze verhuisde naar een hospice, en is inmiddels overleden.
Indy is oud, en bovendien heeft zij een hersentumor. Ze heeft veel zorg nodig. Indy herplaatsen was daarom nagenoeg onmogelijk.
Sinds een aantal maanden woont dit lieve oudje bij Dierenthuis en, gezien haar conditie, gaat het heel goed met haar. Een hondje van de dag, elke nieuwe ochtend met haar is een mooie ochtend!Adopteer Jake: http://dierenthuis.nl/adopteer-een-kat/
Adopteer Indy: http://dierenthuis.nl/adopteer-een-hond/

Volgende

Foto's bezoekdag 16 december 2017

Vorige

Namens alle dieren van Stichting Dierenthuis een gelukkig 2018!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.