Jennifer

Mijn altijd al bestaande dierenliefde gaf voor mij de doorslag om als vrijwilligster bij het dierenasiel te gaan werken. Later ging ik daar zelfs fulltime in dienst. Het werken hier gaf veel voldoening, maar ook veel verdriet. Al die lieve mooie diertjes in hokken met weinig vrijheid.
Ik ging steeds meer nadenken over dieren en dierenleed en besloot vegetariër te worden.
Na een tijdje verhuisde ik naar Almere en ging ik buiten de dierenbranche aan de slag. Op een dag zag ik op de televisie een programma over Dierenthuis. Ik was op slag verliefd op wat ik allemaal zag. Geen honden en katten in hokken, maar in vrijheid op bedden en in mandjes. Meteen stuurde ik een berichtje om te vragen of ik mocht komen kijken en eventueel vrijwilligerswerk mocht komen doen. Al snel kreeg ik bericht dat ik mocht komen.

Vanaf het moment dat ik de poort door ging was ik in de zevende hemel. Ik werk er ondertussen al bijna 2 jaar met zoveel plezier en ik kijk er elke dag weer naar uit om er naartoe te gaan. Als ik de afdelingen van de katten of de honden heb schoongemaakt, dan voel ik zoveel voldoening. Ook omdat ik ondertussen 101 knuffels en kusjes heb mogen ontvangen van die diertjes.

Je hebt er altijd een paar die een beetje je favoriet worden, zoals mijn adoptiehond Henkie bijvoorbeeld, maar ook nog vele andere. Ik ben gek op alle mooie dieren in Dierenthuis en ik ben blij dat ze allemaal een prachtig leven hebben en verdienen. Dierenthuis is voor mij en de dieren een paradijs waar ik nog heel lang hoop te mogen werken. Jennifer

Volgende

Jolanda

Vorige

Corrie

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.