Jubileum Stichting Dierenthuis

Twintig jaar geleden is Stichting Dierenthuis opgericht door Alice en Steven. Het begon met een klein, oud, tandeloos hondje Opa, dat zij vanuit het asiel in huis namen om het nog een paar mooie, laatste maanden te geven.
Van een bescheiden opvang groeide het uit tot de prachtige locatie die het nu is. Met een speelveld, vijvers, tuinen, een paarden wei, een eigen kliniek , een strooiveldje voor de dieren die na overlijden weer thuis komen en gezellige huiskamers voor alle honden en katten.
Wat altijd gelijk bleef; warmte, huiselijkheid, liefde en zorg voor elk dier. Groot, klein, schuw, onzindelijk, gehandicapt, het maakt niet uit. Elk dier is het waard.
Alice en Steven wonen nog steeds midden tussen de dieren. Zij vinden het niet nodig in de belangstelling te staan. Altijd zullen ze zeggen: het gaat niet om ons, we doen het met zijn allen, we zijn een team. En dat zijn we ook, een sterk team vrijwilligers. Met heel veel dierenvrienden die ons steunen.
Maar toch, Alice en Steven zijn de basis van Dierenthuis. Zij zijn de drijvende kracht, staan dag en nacht voor de dieren klaar en geven nooit op.
Gastvrij als ze zijn is Dierenthuis ook voor de vrijwilligers een echte thuis plek.
Daarom hebben wij als vrijwilligers hen nu eens in het zonnetje gezet. We hebben hen een beeld aangeboden met de toepasselijk titel ‘Eternal’. Dit beeld zal op het strooiveld geplaatst worden. Verder nog een gedenk plaquette en planten om de tuinen nog mooier aan te kleden. Het was een totale verrassing, maar dik verdiend!
Lieve Alice en Steven, voor alles wat jullie in 20 jaar voor vele, vele dieren en voor mensen hebben betekend en betekenen, heel erg bedankt.

Volgende

En een dikke knuffel namens onze dieren

Vorige

Traktatie voor de honden

Reacties zijn gesloten.