Massage door Loes

“Op 4 mei heb ik voor het eerst een bezoekje gebracht aan Dierenthuis. De reden hiervoor was de Brandpunt video die ik had gezien op internet. Voordat ik op 4 mei naar de bezoekersdag kwam had ik al contact gehad met Alice over wat ik wilde doen voor de honden. Op de bezoekersdag heb ik even kunnen praten over de massage-behandelingen die ik wilde geven en wat dit voor de honden kan doen. Alice heeft mij toen de kans gegeven om de dieren bij Dierenthuis te gaan masseren. Ik ben ontzettend blij met dit vertrouwen. De eerste paar keer was voor alle honden een beetje onwennig, want massage is een hele andere soort manier van aanraken. Nu ik een aantal keer geweest ben zie ik de honden al steeds meer wennen aan mij en de massages, sommige hondjes zie je echt intens genieten. Nu ik een aantal honden al echt heb kunnen laten wennen kan ik beginnen met het weghalen van spierknopen en spieren opbouwen door middel van oefeningen en zwemmen, want Dierenthuis heeft een prachtig zwembad voor de honden! Ik ben blij dat ik op de bezoekersdag ben geweest en daardoor al vrijwilliger mijn steentje kan bijdragen aan het welzijn van de dieren.” Op de foto Loes met Lewis uit Roemenië, door ongeluk een gehandicapt. Een opgewonden standje ontspannen door twee handjes. Meer foto’s vind je op Loes’ pagina Kyno Zen & Fit.

Volgende

Oude hond zoekt nieuw baasje

Vorige

Groetjes uit de kittenkamer

Reageren is niet mogelijk