Nog 2 nachtjes slapen

Nog twee nachtjes slapen, dan gaat Otto op reis. Niet alleen, van dezelfde organisatie ESMA komt ook aids-kater Piano (zie foto) mee. Dank jullie wel ESMA, voor het redden van zoveel dieren. We zullen goed voor ze zorgen.
Majella, Peter en Lia zullen Otto en Piano van Schiphol naar Almere brengen. Het transport van Egypte naar Almere zal geen pretje voor ze zijn maar die gedachte zetten we maar snel opzij.
We worden geadviseerd de pers erbij te halen, Otto zijn verhaal is toch bijzonder. Goede publiciteit voor de Stichting schrijft Judith, de maker van de video’s van Otto. Dat advies krijgen wij wel vaker als er bijzondere dieren binnen gebracht worden. Natuurlijk is dat zo en velen vinden het misschien dom om het niet te doen, want een gemiste kans om nieuwe donateurs binnen te halen.
Het heeft ook niets met arrogantie te maken, maar wij doen het niet. Het is niet niks om op transport gezet te worden, de dieren weten niet wat ze overkomt. De verandering zal enorm zijn, ook al is het hier fijner. Angst en stress zullen ze toch voelen voor het onbekende, zeker na zo’n vliegreis.
Een dag later arriveren Vincent en Lulu na een lang, lang speciaal transport. Deze schuwe oudjes zijn ons even lief en hun verhaal is net zo schrijnend. Geen toeters en bellen dus bij aankomst, alle aandacht gaat naar de zorg voor de dieren.
Vele dierenvrienden brengen Dierenthuis onder de aandacht, via Facebook of Twitter, en daar zijn we echt heel blij mee!
Dank jullie wel lieve dierenvrienden en vrijwilligers voor het begrip,
steun, hulp en de vele lieve berichtjes.
Voor de Otto fans heeft Judith van ESMA nog een mooie video van de kleine prins gemaakt.

Klik hier voor de video

11817038_965959370090799_1023181203082479983_n

Volgende

Titus is gearriveerd

Vorige

Kink in de kabel

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.