Prins Otto vertelt verder – 28 juli 2019

Hoi, hoi,
Net als poesje Mimi ben ik heel gelukkig bij Stichting Dierenthuis, ik woon hier al een paar jaar. We zijn blij met ons leventje in Almere, door jullie die van mij houden mogelijk gemaakt. Mimi heeft een week journaal, dat wil ik eigenlijk ook wel! Ik woon namelijk aan de andere kant van het gebouw samen met heel veel honden, het is hier nooit saai. Mimi en ik zijn geboren in Egypte, zij in Cairo en ik in Alexandrië.
We gaan net al bij Mimi even terug in de tijd, anders begrijpt niet iedereen wat ik hier in Almere te zoeken heb. Daarna gaan we verder met het heden, dan vertel ik jullie wekelijks over de gebeurtenissen hier bij de honden.

Mijn verhaal begint ergens in april 2015 in Alexandrië. Ik was toen 5 maanden oud en had dringend hulp nodig. Een dierenvriend heeft mij toen naar de opvang ESMA ‘Egyptian Society for Mercy to Animals’ gebracht. Een opvang met 600 honden en andere dieren in nood. Daar kreeg ik eerste hulp hulp en aandacht. Veel aandacht, ook van de media, omdat mijn verhaal bijzonder was.

Doei doei, tot de volgende aflevering,
Prins Otto

Klik hier voor de video van Otto in Egypte

Volgende

Intens verdrietig en boos delen wij dit bericht

Vorige

Mimi's keek op de week - 29 juli 2019

Reacties zijn gesloten.