Pa, ma en de kleintjes van de camping

Pa een jonge schuwe rode kater kwam als eerste binnen, enkele dagen later zat het jonge moedertje in de vangkooi, ook schuw. Een week later zijn de kleintjes van 7 weken oud binnen gebracht.
Pa en ma zijn vlak na binnenkomst gecastreerd en hebben dagen afgezonderd van elkaar gezeten. De kleintjes hebben het een week zonder hun ouders moeten stellen.  Lieve mensen op de camping gaven de kleintjes te eten. We waren erg benieuwd na alle stress en de operaties of ze nog als gezin verder wilde. Het was een geweldig weerzien; pa, ma en de kleintjes zijn dolgelukkig met elkaar. Ze wonen weer gezellig samen.

Hoe zit het dan met de camping, mochten ze daar niet blijven? Worden de kleintjes herplaatst? Waarom wonen ze nu bij jullie er zijn toch andere instanties die zich bekommeren om zwervers en ze weer herplaatsen?

Op de camping zijn honden toegestaan. Op veel campings worden de katten gevangen en gedood, dat is meestal geen dierwaardig afscheid.
Deze familie blijft voor altijd bij ons, Dierenthuis herplaatst geen dieren. De katjes wonen bij ons omdat Dierenthuis het hele gezin wilde helpen en niet alleen de kittens.

De katten zijn allen Giardia positief getest, diarree met bloed. Ze zijn gelijk behandeld. Over 6 maanden gaan we bloedonderzoek doen bij de kittens, ma is gezond, pa is drager van het aidsvirus. Van mensen willen ze niet veel weten, niet erg hoor, laat ze maar lekker schuiven. Hun welzijn is nu belangrijker.

De lieve mensen van de camping die de dieren verzorgd, gevangen en gebracht hebben, nogmaals ENORM bedankt!

Volgende

Bedankt Hill's Pet Nutrition

Vorige

Foto’s bezoekdag 3 juli

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.