Abel

Abel, een Golden Retriever wordt aan het asiel van Walcheren afgestaan. Hij heeft zijn eigenaar, een dementerende oudere heer gebeten. De aanleiding van het bijten is door de ziekte van meneer niet meer te achterhalen.
Abel is ruim 7 jaar oud. Als puppy van 8 weken werd hij ooit door meneer gekocht bij een fokker, hij heeft weinig tot geen opvoeding
gehad. Abel kon bij wijze van spreken doen en laten wat hij wilde. Na observatie in het asiel wordt Abel geplaatst in een gezin bestaand uit man, vrouw en bijna volwassen zoon. Twee dagen ging dat goed. Abel voelde zich meteen thuis en nam als vanouds de regie in huis over. De familie werd bang voor de hond en bracht Abel retour asiel.
Bij aankomst van het asiel was Abel niet meer te benaderen. De auto van de familie zag hij nu als zijn bezit en niemand mocht in de buurt komen. De vangstok moest er aan te pas komen, gelukkig kwam Abel zonder veel stress of paniek uit de wagen. Binnen enkele minuten was Abel weer de lieve hond die ze bij het asiel
kenden. In het asiel is hij weer vrolijk, speels en…. heel energiek! Hij zou op een landgoed of een boerderij passen, een plek waar hij zijn energie kwijt kan er waar een aparte ruimte voor hem is, want mensen die in zijn huis naar binnen willen komen…. dat geeft problemen.
Het asiel doet de aanvraag en Abel woont nu in Almere, bij Dierenthuis uiteraard. Met dank voor de goede zorgen!

Klik hier om Abel te adopteren

Volgende

Aida

Vorige
3 Musketiers

3 musketiers

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.