Floor

Alle dieren die bij ons wonen hebben hun eigen unieke en vaak lange weg moeten afleggen voor ze zich bij ons eindelijk veilig wisten. Floor spant daarin wel de kroon.
Haar leven begint in Roemenië. Als zwerfhond weet ze alles van de gevaren van het leven buiten.  Stichting A Comfort Zone for Animals haalt haar van de straat en zorgt dat ze naar Nederland komt. Maastricht is het reisdoel.
Het zal uiteindelijk echter toch niet het einddoel blijken te zijn. Nog voor er een particuliere plaatsing plaats kan vinden weet Floor te ontsnappen uit een omheinde tuin. Meerdere keren wordt ze gesignaleerd maar ze is iedereen te slim af. Floor is zo vindingrijk dat de vrijwilligers van TeamHond die haar zo graag weer willen vangen telkens weer het nakijken hebben. Dan, na 94 dagen, lukt het om haar weer te vangen. Team Hond vangt haar op en verzorgt en begeleidt Floor.
Floor blijkt een lief en zachtaardig hondje te zijn dat heeft laten zien dat ze enorm gehecht is aan het vrij kunnen bewegen. En dat ze dus niet blij zal worden van het wonen in een gezin met een aantal aangelijnde wandelingen per dag. Floor moet kunnen struinen en zelf beslissen wanneer ze de pootjes strekt. De Stichting die Floor naar Nederland heeft gehaald doet een aanvraag. En zo komt Floor bij ons wonen. Nu kan ze altijd naar buiten, vrij en toch veilig. Precies wat Floor nodig heeft.

Klik hier om Floor te adopteren

Klik hier om het uitgebreide verhaal van Floor te lezen in ons extra nieuwsbrief van juli 2021

Volgende

Gastor

Vorige

Flo

Reacties zijn gesloten.