Kisha

Twee dagen zijn ze bezig geweest om hem te vangen. Ooggetuigen zagen dat hij uit de auto werd gezet. Het zou goed kunnen dat hij niet in Nederland geboren is, wie weet komen we daar ooit nog achter. Stichting dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen heeft hem liefdevol opgevangen.
Een jaar geleden deden ze al een aanvraag, maar zijn relatie met soortgenoten was niet zijn ding, misschien zou een castratie helpen opperde Dierenthuis. Ook zijn relatie met de mens was moeizaam, binnen het asiel gebeurde er enkele flinke bijtincidenten. Toch met wat therapie ging zijn gedrag vooruit. Uiteindelijk werd hij geplaats, maar ging na 4 dagen retour, onbetrouwbaar volgens de adoptanten.
Tja, wat moet je dan? Kisha ging tijdelijk in de opvang om te kijken hoe zijn omgang met andere honden was. Als dat een beetje goed is kan hij misschien toch naar Dierenthuis. Misschien wist hij dat het zijn laatste kans was, misschien heeft de castratie geholpen, of voelde hij zich geborgen in het gastgezin.
Afijn. Kisha is maandag verhuisd naar Dierenthuis, hij kijkt alles af op een afstandje. Dank jullie wel namens Kisha voor jullie geduld en goede zorg!

Klik hier om Kisha te adopteren

Volgende

Lewis

Vorige

King

Reacties zijn gesloten.