Sjors

Het zal je maar gebeuren. Ben je als kater, met je vijf jaar, in de kracht van je leven blijkt dat je toch nergens geplaatst kunt worden omdat er een akelig virus in je lijf genesteld zit. Het overkwam Sjors. Het was het kattenaidsvirus dat hem parten ging spelen. Niet dat hij zich er ziek door voelde maar de kans dat hij een nieuw thuis zou vinden werd nu wel heel klein Voor een lieve, aanhankelijke en sociale kater als Sjors was dat heel erg.
Asiel De Hazenberg waar hij verblijft, doet een aanvraag voor deze ex-zwerver bij ons en wij honoreren die. Sjors verhuist voor de laatste keer.
Eenmaal bij ons in Almere blijkt Sjors inderdaad een enorme knuffelaar te zijn. Hij kijkt, na binnenkomst, even de spreekwoordelijke kat uit de boom en trekt al heel snel de conclusie dat dit zijn lang gezochte thuis is. Hij geniet, hopt van schoot naar schoot en neemt alle aaitjes dankbaar in ontvangst. Wat een geweldig dier.
Manieren heeft hij niet echt. Poepen en plassen doet hij waar het hem uitkomt. En als dat op een bed is vindt hij dat geen enkel probleem. Wij zijn daar wat minder blij mee en gaan proberen of we hem wat dat betreft nog een beetje kunnen opvoeden.

Klik hier om Sjors te adopteren

Volgende

Snowy

Vorige

Scruffie

Reacties zijn gesloten.