Remco

Sinds 2003 (ongeveer) ben ik betrokken bij het lot van de dieren die bij Alice en Steven wonen. Via-via zoals dat gaat wist iemand dat ik wel handig was met websites. Websites horen er tegenwoordig bij (samen met Facebook en andere Social Media), maar toen was het nog best bijzonder. Maar al wel nodig om een beeld te geven aan de buitenwereld wat voor moois hier plaatsvindt. Inmiddels 5 websites verder, nog meer als er verhuizingen zijn geweest, maar ik ben er nog steeds. Hoewel de vele updates in nieuws en Social Media door anderen wordt onderhouden, weet iedereen mij te vinden als het technisch even niet gaat zoals verwacht.

In Wilbertoord was ik al onder de indruk. Zeker van de passages bovenlangs voor de katten, in Aarle Rixtel ben ik helaas nooit geweest. En Almere, wat is dat mooi en bijzonder. Wat ontzettend gaaf wat iedereen daar doet en met welke rust en overzicht Alice en Steven de boel runnen. Ik ben blij dat ik ook mijn bescheiden bijdrage kan leveren aan het team. Je ziet me dan wel niet zo vaak in Almere, ik ben op de achtergrond toch aanwezig als vraagbaak / probleemoplosser.

Ik woon in Ede, getrouwd met Mira en heb twee kids en onze Ragdoll Snow. Snow is ook een herplaatser die vanwege wangedrag weg moest bij zijn vorige baasje. Maar bij ons is het Dierenthuis in het ienie-mini en kwam Snow weer tot rust.

Volgende

Sasja

Vorige

Monique en Rob

Reacties zijn gesloten.