Welkom Floor en Floris

Dit zijn de Belgische Floor en Floris, twee nieuwe bewonertjes in Dierenthuis. Ze zijn gered van de straat door Het Kattenkabinet. Floor en Floris zijn allebei schuw en besmet met het Aids virus. Nadat ze in het wild zijn gevangen werden ze liefdevol in haar huis opgevangen door Tamara die vrijwilligster is bij Het Kattenkabinet. Zij heeft ze zelf naar Dierenthuis gebracht. Op de foto zitten ze nog in een bench om bij te komen van de reis. Echt leuk vinden ze het nog niet. Maar dat gaat goed komen. Ze zijn inmiddels los in de grote quarantaine kamer waar nieuwe katten een tijd verblijven om te acclimatiseren. Hier zijn volop mandjes, dekens en veilige verstop plekjes om van een afstand naar de verzorgers te kijken.

Deze kamer is ook de plek waar het eten bereid wordt. Schalen met zacht voer, de beste brokjes en de pan met bouillon ruikt helemaal onweerstaanbaar. Dan lijken die mensen al een stuk minder eng. Liefde gaat door de maag.
Sommige katten overwinnen hun schuwheid en komen na verloop van tijd een knuffel halen. En als dat niet gebeurt is het ook niet erg. Hier is alle ruimte en er zijn kattenmaatjes genoeg. Nu zitten Floor en Floris nog veilig op een verstopplek maar nog even en we zien ze zeker ook in de gezellige kattenflat.

Volgende

Zina geniet van elke dag (video)

Vorige

Liefs van Wilma

Reacties zijn gesloten.