Naar aanleiding van uitzending BinnensteBuiten

De uitzending van BinnensteBuiten heeft nogal wat teweeg gebracht. Onze website ligt sinds de uitzending geregeld plat! Onze eenvoudige, maar normaal goedwerkende website Dierenthuis.nl kan de belangstelling absoluut niet aan. Geweldig natuurlijk maar ook balen! Stichting Dierenthuis is volledig afhankelijk van giften en donaties en draait 100% op vrijwilligers. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Al 20 jaar zijn deze donateurs en vrijwilligers samen de basis voor haar bestaan. Zonder donateurs en vrijwilligers geen Stichting Derenthuis. Het speciaal gebouwde centrum in Almere is Thuis voor Alice en Steven van Duijn. Hier wonen zij met al hun dieren. Rond de 150 katten, meestal met besmettelijke ziektes of handicaps, ca. 70 honden met een gebruiksaanwijzing, en een handjevol ‘afgedankte’ pony’s. Een legertje vaste vrijwilligers, sommigen al 20 jaar, zorgen samen met hen dat de zorg altijd doorgaat voor de speciale bewoners. Het zijn de “in de gewone maatschappij kansloze dieren” die hier terecht kunnen. Dieren, die er niets aan kunnen doen en afhankelijk zijn van ons mededogen.
Eenmaal hier zullen ze voor altijd blijven. Dit is hun Thuis. Zij krijgen 24 uur per dag alle zorg die nodig is om nog een gelukkig, pijnvrij en dierwaardig bestaan te hebben in een huiselijke omgeving. Ook als hun handicap, ziekte of gedrag dat soms lastig maakt.
Wil je Dierenthuis ook helpen?
Dat kan op heel veel manieren!
Iedereen kan, op zijn eigen manier, een steentje bijdragen.
Geld is uiteraard een absolute must.
Door donateur of adoptieouder (op afstand) te worden, voor een maandelijks bedrag, steun je ons structureel.
Maar ook met incidentele giften of door ons op te nemen in je testament kun je iets significants doen.
Ook met allerlei goederen of diensten kun je ons helpen. Sommige dingen kunnen we maar niet genoeg op voorraad hebben immers. Schoonmaakmiddelen, dierenvoer, lekkers…
Kijk, als het wat rustiger is op de website, maar eens naar onze verlanglijst.
Wil je iets doneren dat er niet opstaat of wil je je diensten aanbieden? Neem dan altijd eerst even contact op via info@dierenthuis.nl
Dierenthuis is niet open voor publiek met uitzondering van de razend populaire bezoekdagen. De wachtlijsten lopen altijd op, maar dat is het meer dan waard!
Zodra bezoek weer kan en mag wordt dit via de website en hier op Facebook gecommuniceerd.

Foto: Marjon Lukje

Volgende

Stichting Dierenthuis op TV

Vorige

Beertje

Reacties zijn gesloten.