Wilma, onze hang jongere

Hallo lieve mensen,

Hier ben ik weer, Wilma. Hang jongere van Dierenthuis.

Hebben jullie het gezien, we zijn op t.v. geweest bij BinnensteBuiten. Leuk was het hè. Zelf ben ik niet in beeld geweest want ik lag te slapen tijdens de opnames maar mijn mede kat genoten, zoals Rooie Flip en Mimi, wel. We hebben zoveel  reacties gehad. Nu zijn er nog meer mensen dan eerst die weten hoe geweldig wij hier wonen en hoe hard onze verzorgers werken. En super fijn is ook dat we heel veel donaties hebben gekregen. En ook veel nieuwe adoptanten zijn erbij gekomen. Dat zijn mensen die ons adopteren, op afstand hoor, ik blijf hier gewoon wonen. Die maken elke maand een bedrag over en dan krijgen ze berichten van ons en foto’s. Zelf heb ik er ook weer wat adoptanten bij. Je kunt als poes meerdere adoptanten hebben want het bedrag wat 1 iemand betaalt is natuurlijk niet genoeg voor onze verzorging. Wij eten best wel veel en we krijgen ook medicijnen enzo. En wat dacht je wat het kost om onze kamers warm te houden en alle bedjes te wassen. Dat is echt veel geld, poeh. Niet alle katten die in Dierenthuis wonen staan op de adoptie-pagina. Er zijn hier ook katten die niet van mensen houden en niet graag op de foto gaan. Bovendien wordt het adoptieprogramma door de vrijwilligers gedaan en als die alle katten moeten fotograferen en updates moeten maken dan hebben ze geen tijd meer om ons te knuffelen en te verzorgen. En dat is toch het belangrijkste, zeg nou zelf. Daarom staan op de pagina een aantal fotogenieke, sociale katten. Zoals ik bijvoorbeeld. Ik vind het leuk om adoptiekat te zijn. Ik vind het nog leuker als mijn adoptanten op bezoek komen en ik in hun nek kan hangen. Want dat is zoals jullie weten mijn favoriete hobby. Maar ik maak geen onderscheid hoor. Adoptant of niet, Ik hang bij iedereen.

Aan alle donateurs, adoptanten en Dierenthuisvrienden, een dikke knuffel van Wilma.

Klik hier om Wilma financieel op afstand te adopteren

Volgende

Zooplus bonuspunten gaan naar Dierenthuis!

Vorige

Welkom Basbous en Beauty

Reacties zijn gesloten.