Wilma wil even bijpraten

Hallo lieve mensen,

Wilma hier, ik wil weer eens even bijpraten met jullie.

Dierenthuis bestaat 20 jaar, goed hè. Zelf woon ik ook al heel wat jaartjes hier. Ik ben in Dierenthuis in Aarle Rixtel gekomen en mee verhuisd naar Almere. In Aarle Rixtel ben ik over het hek gegooid toen ik nog heel klein was. Ik weet niet waar ik eerst woonde maar dat maakt niet. Mijn vorige baasjes waren niet leuk, anders doe je dat toch niet.  Ik heb het hier veel en veel beter. Ik woon niet in de grote kattenhuiskamer maar in een kleinere, heel gezellige kattenkamer. Die heb ik zelf uitgekozen. Ik heb hier mijn eigen mand en ik deel de kamer met een aantal maatjes, zoals blinde Stewie en Muis. Het is hier nu nog gezelliger dan anders. Er hangen nog meer lampjes overal en groene kransen en kerstballen. Ook de binnentuin is versierd. Ik kom daar niet zo vaak nu. Mij te koud, ik blijf lekker binnen. De mensen komen toch wel naar mij toe. Zoals jullie weten is mijn favoriete hobby om bij een mens in de nek te hangen en lekker te knuffelen. Dat doe ik liefst de hele dag maar dat gaat niet want de verzorgers moeten ook nog schoonmaken. Maar ze vergeten mij niet hoor.

Onze buren zijn een stel ander soortige viervoeters…. Honden ja. Gelukkig zitten er wel wat deuren tussen want het zijn een stel lawaaischoppers. Ik houd van mijn rust en mijn schoonheidsslaapje. Er zat eerst een gat in onze deur zodat wij daar door konden naar de gang maar toen woonden er nog geen honden. Nu is het gat dicht getimmerd want als er een hond op de gang loopt stak die brutaal zijn neus door het gat om bij ons naar binnen te kijken. Stel je voor zeg.

Nog een paar dagen en dan is het oudjaar. Ze schieten nu soms in de verte, al van die herrie dingen af in de lucht. Ik maak me er niet druk om want het is hier heel veilig maar de buren ( die honden weet je wel) die gaan dan wel eens te keer. Met oud en nieuw moet je allemaal goede voornemens maken zeggen ze. Ik weet er wel 1 voor blinde Stewie. Die mag wel wat pondjes kwijt haha.

Ik zelf doe niet aan goede voornemens. Ik ben al perfect toch, al zeg ik het zelf.

Ik wens iedereen een veilig en gezellig oud jaar.

Knuffel van Wilma.

Volgende

Dierenthuis bestaat deze maand 20 jaar (3)

Vorige

Wij wensen jullie allemaal moois & goeds & gezondheid voor 2022! 

Reacties zijn gesloten.