Zo bijzonder💕

Terugkijkend op het afgelopen jaar, was het weer zo’n bijzonder, zo’n hartverwarmend jaar waarin we heel veel cadeaus hebben gekregen, nieuwe adoptanten en donateurs hebben mogen verwelkomen en waarin onze vrijwilligers weer bergen werk verzet hebben.

Veel bijzondere verhalen gehoord van mensen wier huisdier overleden was en die toch in al hun verdriet aan ons dachten om aan ons overgebleven voer en medicijnen te schenken.
Veel pakketjes ontvangen variërend van kauwbotjes voor de honden tot dozen vol met van alles en nog wat van ons verlanglijstje. Ieder heeft bijgedragen naar eigen kunnen.
We hebben zelfs een hondenrolstoeltje geschonken gekregen en een lieve donateur heeft de helft betaald van het nieuwe rolstoeltje voor Henkie. We hebben ook financiële giften ontvangen, bijvoorbeeld bijeen geschaard wegens een jubileum of bruiloft. Ook bijzonder was het fotoboek dat we gekregen hebben, vol met foto’s van onze eigen dieren. Ontroerd waren we toen de speciale knuffel voor Noah binnenkwam, net te laat om hem nog te bereiken.
Bedrijven die ons voer en schoonmaakmiddelen geschonken hebben, of een actie gehouden hebben waarvan de opbrengst voor ons was. Een kringloopwinkel waar we zeer regelmatig dekens en handdoeken van krijgen en een andere kringloopwinkel waarvan we naast een mooi bedrag ook nog eens 12 oerdegelijke tuinbanken geschonken hebben gekregen.
En onlangs kregen we nog bericht van een meisje van 12 jaar dat als kerstopdracht van school ervoor gekozen heeft geld voor ons in te zamelen. We hebben een mooi bedrag van haar gekregen.
En tenslotte als klap op de vuurpijl werden we de dagen voor kerst blij verrast met kerstpakketjes voor onze dieren. (zie foto)
Zo bijzonder allemaal, zo hartverwarmend. Wat voelen we ons rijk met zo’n achterban en wat zijn we daar dankbaar voor.

En dan natuurlijk onze vrijwilligers. Mannen en vrouwen die op alle mogelijke manieren helpen om Dierenthuis draaiende te houden. Die naar ons in Almere komen (en daar soms een flink eind voor moeten reizen) om heel hard mee te werken, of te fotograferen. Of die kerstkaarten verkopen voor ons, of de de mail beantwoorden of Facebook en Twitter onderhouden etc. Onmisbare mensen voor Dierenthuis.

Met jullie hulp en cadeaus hebben we in 2017 Dierenthuis weer nog een beetje beter en mooier kunnen maken. Niet vanzelfsprekend, maar heel bijzonder.
En wij hebben er alle vertrouwen in dat we die steun van jullie allemaal ook in 2018 weer gaan krijgen.

We wensen jullie allemaal een heel mooi, voorspoedig en gezond 2018. Een bijzonder 2018.

Volgende

Namens alle dieren van Stichting Dierenthuis een gelukkig 2018!

Vorige

Trimsalon Mira (video)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.