NO IMAGE
Kido

Kido

Geboren op: 03-01-2021

In november 2022 werd Elena laat in de avond gebeld door de dierenpolitie. Of ze een hond wilde opnemen, een hond met afgesneden voorpoten. De dieren politie was gebeld door mensen uit een stad in de provincie Bacau. Zij hadden vernomen dat twee dronken mannen in een cafe een weddenschap hadden afgesloten wie van hen het durfde om een hond de poten af te snijden. De hond werd gevonden door de dierenpolitie en naar een kliniek gebracht. De politie nam contact op met Elena van Peanuts Dog Shelter in Roemenie.
Elena en haar man gingen kijken, ze waren sprakeloos. De twee mannen zijn gearresteerd en berecht. Natuurlijk heeft Elena de zorg over Kido op zich genomen. Kido kon niet geopereerd worden maar moest wel een tijd in de kliniek blijven om de wonden te laten helen. Na een lange reis is hij 18 februari gearriveerd in Almere, Dierenthuis neemt de zorg over. Peanut's Dog Shelter van Elena Vicol, haar man en moeder doen geweldig werk voor de dieren in Roemenie. Ook dank aan Ruby die samenwerkt met Elena en Dierenthuis om hulp vroeg.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.