NO IMAGE

Nalaten aan Stichting Dierenthuis

Dieren die bij Dierenthuis wonen, hoeven nooit meer op zoek naar veiligheid en geborgenheid. Ze hebben hun woonplek voorgoed gevonden. Bij Stichting Dierenthuis wonen de dieren in sfeervolle ruimtes. Geen steriele verblijven maar gezellig ingerichte kamers. Heerlijke manden, bedden en kussens wachten op hen. Van overal kijken honden- en kattenogen je aan. Alle dieren kunnen de hele dag naar buiten om door de riante tuin te struinen. Er wordt dan verwoed gegraven, heerlijk gerend, gezwommen in de grote vijver en na gedane arbeid ontspannen geslapen in het zonnetje of binnen op een lekkere slaapplaats. In onze eigen inpandige dierenkliniek worden de dieren deskundig behandeld als dat nodig is en van alle noodzakelijke entingen voorzien. Een vaste groep vrijwilligers is vele uren per dag in elke kamer aanwezig. Er wordt schoongemaakt, eten gegeven en tussen alle werkzaamheden door wordt er flink geknuffeld en gespeeld met de viervoetige bewoners. Altijd weer een gouden momentje voor mens en dier.

Om deze zorg optimaal te kunnen geven is er geld nodig. Veel geld. We krijgen geen enkele vorm van subsidie maar zijn helemaal afhankelijk van adoptanten en donateurs.

Als u niet alleen nu, maar ook later uw zorg voor dieren wilt laten voortleven, kunt u Stichting Dierenthuis opnemen in uw testament.

testament

Testament

Wanneer u wilt nalaten aan Stichting Dierenthuis, neemt u dit op in uw testament. In een testament kunt u één of meer personen of organisaties tot erfgenaam benoemen, of een legaat toekennen. U legt erin vast wie wat ontvangt. Dat kan een vast bedrag zijn, maar ook een percentage van uw vermogen. Uw testament is alleen rechtsgeldig wanneer het bij een notaris is opgesteld. Hiervoor kunt u contact opnemen met een notaris in uw buurt.

Indien u Stichting Dierenthuis in uw  testament wilt benoemen, kunt u de volgende gegevens gebruiken:

Stichting Dierenthuis
Groene Kadeweg 51-53
1332 BV Almere
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 17141330.

ANBI

Een nalatenschap aan een goed doel is belastingvrij. Stichting Dierenthuis is een ‘algemeen nut beogende instelling’ (ANBI) en is daarom vrijgesteld van erfbelasting. Zo komt uw nalatenschap voor 100% terecht bij Stichting Dierenthuis.

Uw huisdier(en)

Als u zelf thuis ook huisdieren hebt kent u maar al de goed de grote zorg om wat er met hen zal gebeuren als u komt te overlijden. Het is zo belangrijk dat uw dieren dan weer ergens terecht kunnen waar ze met net zoveel liefde zullen worden opgevangen als ze bij u al gewend waren. Wij kunnen daarbij helpen. Bent u een vaste donateur of wilt u uw nalatenschap schenken aan Stichting Dierenthuis? Dan kunnen wij ook uw huisdier opvangen na uw dood. Er zullen duidelijke afspraken gemaakt worden over de zorg van uw huisdier (vastgesteld in uw testament), zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat uw dier niets te kort zal komen. Het is mogelijk dat één van onze vrijwilligers samen met u uw wensen doorneemt. Uw laatste wensen zullen liefdevol en nauwkeurig behandeld worden. Namens onze dieren zeggen wij: dankuwel!

U KUNT ONS OOK HELPEN MET:

Doneer éénmalig of maandelijks een bedrag of word adoptant. Doe een schenking. Ook goederen en dierenvoer zijn welkom. Houd u zich alstublieft wel aan onze wensenlijst.

WILT U ONZE  NIEUWSBRIEF  ONTVANGEN?

Schrijft u zich dan hier in!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.