NO IMAGE

Hoe kunt u ons helpen

Stichting Dierenthuis is voor inkomsten volledig afhankelijk van adoptanten en donateurs. We ontvangen géén subsidies. We zijn daarom erg blij met elke financiële ondersteuning, zodat we onze dieren een blijvend thuis kunnen blijven bieden. Uw steun is aan dieren die om wat voor reden dan ook (handicap, ziekte of gedragsproblemen) niet meer in onze maatschappij passen. Bij Dierenthuis krijgen deze dieren alle liefde en zorg om een mooi leven te leiden. Onze katten en honden wonen in gezellige kamers met vrije toegang naar buiten. Dit alles op een terrein van 35.000 m2, waar ook de pony's vrij rondlopen. Namens al onze dieren alvast bedankt!

ADOPTEER HOND, KAT OF PONY
Klik op rolstoelhond, hond, kat of pony en selecteer uit de lijst van dieren vervolgens het dier dat u aanspreekt. U  krijgt een korte historie. Klik op de button om het dier van uw voorkeur te adopteren.

DONATIE
U heeft geen specifieke voorkeur voor een dier, maar wilt ons wel financiëel ondersteunen? Kies dan voor:
• éénmalige donatie
• maandelijkse donatie
• meerjarige donatie met belastingvoordeel

 

U KUNT ONS OOK HELPEN MET:

Benoem Stichting Dierenthuis in uw testament. Ook goederen en dierenvoer zijn welkom. Houd u zich alstublieft wel aan onze wensenlijst.

ANBI

Stichting Dierenthuis heeft de ANBI-status.

WILT U ONZE  NIEUWSBRIEF  ONTVANGEN?

Schrijft u zich dan hier in!

ADOPTEER EEN DIER

adoptie_rolstoelhondje

Adopteer een Rolstoelhond

adoptiehondje

Adopteer een Hond

adoptiekat

Adopteer een Kat

Adopteer een Pony

Klik op één van bovenstaande foto's en u kunt de mogelijkheden en voorwaarden van adoptie bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.