NO IMAGE

Dit is dierenthuis

In 2001 werd Stichting Dierenthuis opgericht door Alice en Steven van Duijn. Het doel: het opvangen van niet herplaatsbare asieldieren en deze dieren, die niet meer in de maatschappij passen, een blijvend thuis bieden. Zo verblijven bij ons verwilderde katten en katten die drager zijn van het FIV virus. We huisvesten oude en gehandicapte honden en ook honden die chronisch ziek zijn mogen hier voor altijd blijven. Herplaatsen doen wij niet. De dieren zijn vaak na vele mislukte herplaatsingen lichamelijk  en geestelijk achteruit gegaan. Ze verdienen rust en hebben vaak zeer speciale zorg nodig. Dit wordt ze geboden bij Dierenthuis.


Wonen bij Dierenthuis

Vanuit de hele wereld krijgen wij aanvragen voor opname. Het zijn allemaal zeer schrijnende verhalen van dieren in echte nood. Elke organisatie en ieder asiel kan een aanvraag indienen voor opname van een dier dat past binnen onze doelstelling. Eenmaal bij Dierenthuis wonen de dieren in groepen in ruime kamers die gezellig zijn ingericht met toegang naar een grote tuin. Dit alles op een terrein van 35.000 m2. Er is ook aandacht voor de speciale medische zorg die veel van onze dieren nodig hebben. We hebben een eigen kliniek met een vast medisch team. Onze dieren hoeven dus niet op reis om de dierenarts te bezoeken. De dagelijks zorg wordt gedaan door een vast team van vrijwilligers die de dieren goed kennen. Steven en Alice wonen tussen de dieren in de opvang zodat er dag en nacht zorg aanwezig is. Een veilig thuis voor dieren, dat is Dierenthuis!

NIEUWSGIERIG?

Via deze website, Facebook en Instagram kunt u regelmatig een kijkje nemen in het dagelijkse leven binnen Dierenthuis.

KENNISMAKEN MET DE BEWONERS VAN DIERENTHUIS?

Van een groot aantal van onze  bewoners, honden, katten en pony's, staat een individuele  beschrijving op de  bewonerspagina's

FILMS/VIDEO’S

Om een indruk te krijgen hoe de dieren hier leven kunt u meerdere films bekijken.

LEVENSADER

Stichting Dierenthuis is voor inkomsten volledig afhankelijk van donateurs en adoptanten.  We ontvangen géén subsidies. Dierenthuis is daarom erg blij met donaties van wie dan ook, zodat we onze dieren kunnen blijven opvangen. Via deze website kunt donateur worden of een dier adopteren.

ANBI

Stichting Dierenthuis heeft de ANBI-status.

WILT U ONZE  NIEUWSBRIEF  ONTVANGEN?

Schrijft u zich dan hier in!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.