NO IMAGE
Keessie

Keessie

Geboren op: 01-01-2014

Keessie heette in zijn vorige leven Cassidy. Cassidy was een Spaanse hond die in Nederland een opleiding gevolgd heeft tot hulphond, via stichting Service Dogs. Cassidy bleek uiteindelijk toch niet geschikt te zijn als hulphond. Hij heeft een tijd in een gastgezin doorgebracht. Alhoewel Cassidy een hele lieve hond is, is toen naar voren gekomen dat ook een leven als huishond er niet in zit voor hem. Over het algemeen heeft de stichting geen moeite om afgekeurde hulphonden te herplaatsen. Maar Cassidy is een geval apart. En daarom woont Cassidy nu al een paar weken bij Dierenthuis. Keessie geniet vanaf de eerste dag met volle teugen van zijn nieuwe leven.

En, zijn opleiding is niet voor niets geweest, in de vijver werpt hij zich spontaan op als chaperon van blinde Jumbo! Jumbo heeft eigenlijk geen geleidehond nodig hoor. Dat vertellen we Keessie maar niet.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.