Adoptiemama’s en papa’s op afstand gezocht voor Lowie, Joppe, Binky en Bryan

13043509_1102204176466317_3648145972429848504_n* Joppe en Lowie *

Afgelopen zondag zijn twee aids katers vanuit het Noodasiel in Lommel bij ons binnengebracht. Een ritje heen en weer van 4 uur. Twee flinke jongens, Joppe en Lowie, zijn aan onze zorg toevertrouwd.  Vandaag zijn ze even langs de kliniek gegaan voor controle. Joppe weegt ruim 8 kilo. Zijn oren zijn nog even gespoeld en gezalfd. Samen met Lowie wonen ze nu gezellig in hun kamer met grote tuin waar ze voor altijd mogen blijven. Met dank voor de goede zorgen aan alle medewerkers van het Noodasiel Lommel. Joppe en Lowie boffen maar, een enkele reis Dierenthuis. Nu zouden ze nog hééééééééél graag adoptie ouders-op-afstand willen vinden, voor wie ze extra speciaal mogen zijn. Ben jij dat?

* Binky *
Wat oren kunnen vertellen over een dierenleven? Nou kijk maar eens naar Binky. Zijn oren vertellen het verhaal van het harde zwerversbestaan. De rafelige randen laten zien dat hij letterlijk heeft moeten vechten voor zijn leven. Binky heeft geluk. Er komt iemand die hem gaat voeren. Niet meer altijd honger maar nog wel altijd zonder beschutting in de buitenlucht. Zijn weldoenster vindt dat daar ook een eind aan moet komen en neemt, na lang zoeken, contact op met Dierenthuis. Ja hoor, Binky valt binnen onze doelgroep en komt dan ook naar Almere. In onze groep verwilderde dieren vindt hij al snel zijn plek. Zijn harde leven is ten einde, nu kan het goede leven beginnen.

* Bryan *
Bryan is samen met een groep andere katten van Dierentehuis Amstelveen begin 2014 naar Dierenthuis gekomen. Hij was toen 2 jaar. Bryan is FIV positief. Hij is aangekondigd als een wat verlegen, maar zeer lieve kater. Dat klopt, maar bij ons bleek hij ook een Houdini. Hij had flinke ontsnapneigingen. Daarom heeft hij veel langer dan gebruikelijk in de quarantainekamer gewoond. Deze kamer heeft een buitenren in plaats van een open tuin afgezet met hekwerk en schrikdraad. Inmiddels ziet Bryan in dat het zo gek nog niet is bij Dierenthuis. Hij woont al een tijd bij de aidskatjes en heeft het daar prima naar zijn zin. Hij heeft zich ontpopt als een grote knuffelkater.

Adopteer Joppe, Lowie, Bryan of Binky voor 7 euro per maand:
http://dierenthuis.nl/adopteer-een-kat/

Volgende

De avondwandeling (video)

Vorige

Wie voor een dubbeltje geboren is wordt nooit een kwartje

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.