Bettina

In mei 2015 was ik, dankzij een Facebook vriendin, voor het eerst op een bezoekersdag bij Dierenthuis. Mijn eerste gedachte was “Wow! Wat gezellig. Vrolijk, kleurrijk, huiselijk en geen kooien!” Ontzettend genoten van de gastvrijheid en al die lieve katten. Vlak daarna heb ik poes Evy geadopteerd.
2016 hadden we weer afgesproken voor een bezoekersdag maar het duurde tot de derde bezoekersdag in 2017 dat ik de knoop ging doorhakken en mij ging aanmelden als vrijwilliger. Ik wilde er vaker kunnen komen en ook een klein steentje bijdragen aan deze geweldige stichting.
Je vindt me bij de katten waar ik ga schoonmaken (ja, ook poep en kots), medicijnen toedien, ramen ga lappen, meubels ga afnemen, voer klaar ga maken/zetten (daar horen ook eendagskuikens bij) enz. Het leukste is natuurlijk het knuffelen met de katten. En ook bij het knuffelen blijf je alert. Is een kat misschien opeens veel magerder? Zijn er wondjes/ontstekingen? Dat geef je natuurlijk meteen door!

En als je dan afscheid hebt genomen van de katten dan kijk je nog even achterom. Je ziet de schone kamer, de mooie tuin en de blije en dankbare katten en dan rij je voldaan naar huis.

Volgende

Cora

Vorige

Bea

Reacties zijn gesloten.