Bezoek Miss Eearth Netherlands (inclusief video Mimi)

Hallo allemaal,

Even een extra berichtje over het speciale bezoek van afgelopen maandag.
Vanuit mijn onderkomen buiten heb ik alles gevolgd. Waar normaal gesproken ons eten wordt geserveerd stonden nu allemaal dames en modellen te poseren voor de camera. Zelf sta ik ook regelmatig model. Ik zal jullie laten zien hoe dat moet: Kopje links, kopje rechts, buik in draaien naar links, draaien naar rechts en dan in de camera kijken met een zwoele blik die intelligent oogt.
Nu genoeg over mij. Het bezoek was heel leuk om te zien. Prachtige vrouwen met witte en zwarte manen en lange blote benen op goudkleurige stelten die zich inzetten voor de bescherming van de aarde.

Miss Earth is een internationale missverkiezing met als motto Beauties For A Cause (schoonheden met een doel). De verkiezingen worden sinds 2001 in november gehouden. Het idee is, dat een miss-titel leidt tot grote media-aandacht, doordat vele mensen schoonheidskoninginnen waarderen of het willen zijn. Deze aandacht kan voor een goed doel worden ingezet. De Miss Earth dient zich in te zetten voor het milieu en de bescherming van de aarde.

De Miss Earth-verkiezing wordt erkend als een van de vier grootste en meest toonaangevende missverkiezingen op wereldniveau samen met Miss Universe, Miss World en Miss International. Meer informatie lees je via de eigen Miss Earth Netherlands pagina.

Zo, iedereen weer op de hoogte en dan nu mijn show. Mimi Miracle op 1 lange stelt en met rood kort bontje presenteert vandaag haar video en enkele foto´s om op te warmen. Later op de dag een fotoreportage en video van de echte Missen.

Veel plezier!
Mimi

Klik hier voor het filmpje van Mimi

Klik hier voor de fotoreportage

Volgende

India (video)

Vorige

Zomeravond bij Dierenthuis (video)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.