Cadeaubonnen actie!

 Cadeaubonnenactie 2020! 

Cadeaubonnen. Ze hebben de neiging in keukenlaatjes te blijven liggen tot ze oud en verlopen zijn. Miljoenen euro’s gaan zo jaarlijks verloren. Zonde hè. Maar wij kunnen er wat mee!

Daarom willen we al onze volgers weer oproepen om thuis EN op het werk, bij familie en vrienden, buren en kennissen, op zoek te gaan naar deze ongebruikte maar nog wel waardevolle tegoedkaarten en -bonnen.

We kunnen alleen iets met bonnen die nog geldig zijn of niet langer verlopen dan 2 maanden. Alle bonnen die omgezet kunnen worden in goederen van ons verlanglijstje, (en dat is best veel!), zijn meer dan welkom.

Weinig of niets kunnen we met dinercheques, uitstapjes, op naam gestelde prijzen, bioscoopbonnen, kortingscodes en-bonnen ed. Geef die vooral aan vrienden of familie als je er zelf niets mee doet: weggooien is zonde. Alle andere bonnen, ook van lokale winkels of ketens, zullen wij tot de laatste cent omzetten in goederen. Tuincentra, supermarkten, woonwinkels, kruideniers en drogisterijen, online shops en dierenwinkels zullen wij niet alleen van hun voorraden afhelpen, we zullen bovendien ons best doen en er nog een donatie bovenop te kletsen omdat we zo groot inkopen. Voor zo’n goed dierendoel. Daar zijn wij erg goed in

Er is niets leukers voor ons vrijwilligers dan met een auto vol bruikbare spullen voor de poorten in Almere te verschijnen. Maar voor velen van ons is dat een onbetaalbare hobby. Stel je onze pret voor als we met een flinke stapel cadeaubonnen een groot tuincentrum of onze eigen supermarkt binnen kunnen lopen om aan de klantenservice-balie te vragen naar de manager… en dat we nooit nee te horen krijgen maar juist alle medewerking… En soms zelfs mogen uitzoeken uit oude voorraden, als we maar even vermelden waar het vandaan komt…

De schrijfster van dit stukje zal in ieder geval haar stinkende best doen om het meeste uit jouw bonnen te halen. Het enige dat je hoeft te doen is ze ons toesturen aan onderstaand adres:

Stichting Dierenthuis
WG Plein 384
1054 SG Amsterdam

Let op: We gebruiken om logistieke redenen een ander adres dan Almere! Zo kunnen de bonnen z.s.m. verwerkt worden. Onze grote dank namens de dieren!!

Initiatief van de actie: Sasja Schonewille. Zij beheert het Dierenthuis Twitter account.

Volgende

Bedankt Ellie!

Vorige

Ik ben Snowy

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.