Corrie

Zoekende naar nieuw vrijwilligerswerk en dan het liefst bij een kattenopvang kwam ik op de Facebookpagina van Dierenthuis terecht. Wat ik op de foto’s en filmpjes zag, daar kon ik me eigenlijk in het echt geen voorstelling van maken maar het sprak me op de één of andere manier wel erg aan.
De honden en katten in grote kamers met eigen tuinen op mooie bedden of heerlijk uitgestrekt slapende in schone mandjes. Paarden en varkens op een terrein zo groot dat je niet weet waar het begin en waar het einde is; dat wilde ik met eigen ogen zien. Ik had het geluk dat ik vrij snel naar een bezoekers dag kon komen.
Al bij binnenkomst wist ik het, de rondleiding bevestigde het! Ik zou daar wel willen werken. Na een gesprek met Alice en een dag meelopen bij de katten wist ik het ook zeker en………. Ik ben gebleven!
Dan komt de tijd van zoeken en ook de weg kwijt raken in dat geweldig grote gebouw, het schoonmaken van de kamers en het opmaken van de vele bedden en mandjes, het verzorgen van kilo’s eten en liters drinken voor de katten.
Maar meer nog, het ontvangen van de ontelbare lieve knuffels en kopjes van de vele katten en de andere dieren.
En op een bepaald moment weet je het……Dierenthuis is waar ik me thuis voel en waar ik met veel plezier naar toe ga. Het is een thuis waar de dieren alle aandacht en liefde van me krijgen die ik ze kan maar ook durf te geven.
Ik doe dat ook graag want alle dieren in Dierenthuis verdienen het om vrij te mogen zijn in zo’n geweldig mooie omgeving en met goede verzorging. Het is hun laatste (t)huis.
Sinds oktober 2018 ben ik er zo veel als ik kan en ik hoop dat nog heel lang te mogen en kunnen doen.
Corrie

Volgende

Jolanda

Vorige

Cora

Reacties zijn gesloten.