Daar ben ik weer: Keessie!

Hallo lieve mensen,

Jullie kennen mij vast nog wel, ik ben Keessie. Ik woon naar volle tevredenheid in het dierencafé in Dierenthuis. Samen met mijn vrienden Bob de Straatkat, Snowy en Sjenkie. Nu hebben wij gehoord dat er in de wereld buiten Dierenthuis nogal wat aan de hand is. Corona schijnt dat te heten, je vangt weleens wat op hè.

Gelukkig hebben wij daar niet veel last van. We krijgen nu geen bezoek meer, dat is wel een beetje jammer, want tenslotte ben ik een van de gastheren van Dierenthuis. Maar onze vaste verzorgers kunnen gelukkig nog komen en dankzij hen komen wij niks tekort. Ze wassen en plassen en soppen en poetsen zich een slag in de rondte.

En, het allerbelangrijkste, vullen onze etensbakken met lekkers. Wij hebben hier heerlijke bedjes die steeds gedekt worden met zachte dekens in vrolijke kleuren. Rood, geel en blauw. Buiten schijnt de zon en staan heel veel bloemen. En wij hebben samen de grootste lol.

Maar wij weten dat het voor mensen nu niet zo fijn is. Die mogen haast niet naar buiten en elkaar niet eens knuffelen. Nou ja zeg, echt niet leuk. En sommige mensen worden ziek en dat is nog erger.
En daarom wil ik even laten weten dat wij aan jullie denken. En als er weer bezoek mag komen dan zit ik er klaar voor hoor.

Heel veel kopjes en een hele grote knuffel van mij en al mijn vriendjes. Zorg goed voor elkaar en blijf gezond.

Miauw van Keessie

Volgende

Aida

Vorige

Dobby en Hercuul (video)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.