Dotje en Okie (moeder en zoon)

Het voelt bij Dierenthuis of alle dieren tot een grote familie behoren. En dan zijn er ook nog de dieren die daadwerkelijk aan elkaar verwant zijn.

Dotje en Okie zijn daar een voorbeeld van. Dotje de moeder, Okie haar zoon. Samen worden ze op straat in Griekenland gevonden. Dotje nog maar nauwelijks bijgekomen van het krijgen van haar kitten Okie van slechts zes weken oud. Helaas blijken ze het kattenaidsvirus in hun lijfjes te dragen. De weg naar een goede toekomst lijkt afgesneden. Geen uitzicht daarop voor hen? Jawel hoor. Na een tussenstop in Eindhoven komt dit duo naar Almere. En bij ons begint het goede deel van hun leven. Dotje komt tot rust en geniet van de goede zorgen. En Okie ontwikkelt zich zoals elk kitten dat doet. Zijn leventje bestaat nu uit eten, spelen, slapen en groeien, heel hard groeien. Een leven zoals je het elk dier gunt.

Dotje en Okie zoeken nog adoptanten op afstand. En het mooie van dit moeder-zoon duo is: je mag ze allebei adopteren voor de prijs van 1! En dan kan je meteen deze foto uitprinten en in een mooi lijstje neerzetten.

Klik hier om Dotje en Okie voor 7 euro per maand op afstand te adopteren.

Volgende

"Wen" kamer (update)

Vorige

Dotje en Okie (video)

Reacties zijn gesloten.