Ellie Lust is ambassadeur van Dierenthuis

Ellie Lust is ambassadeur van Stichting Dierenthuis

Ellie Lust is sinds 10 december 2018 ambassadeur van Stichting Dierenthuis. Zij gaat zich inzetten om de bekendheid van Dierenthuis te vergroten en donateurs te werven.

Ellie, als bekende Nederlander, is een groot dierenvriend. Haar eigen hond Loetje is echt een deel van haar gezin. Loetje leerde ze op vakantie in Frankrijk kennen. Elke dag kwam het diertje langs en in korte tijd kregen ze een band. Toen Ellie en haar grote liefde Boukje terug in Nederland hoorde dat Loetje dakloos dreigde te worden omdat haar baasjes niet meer voor haar konden zorgen aarzelden ze geen moment en reden 1200 kilometer terug naar Frankrijk om het hondje op te halen.

De eerste kennismaking van Ellie met Dierenthuis dateert van enkele jaren terug. Haar vriendin Margot kende de opvang al langer en nam Ellie mee op een bezoekersdag. En Ellie was meteen verkocht.

Zoals zij zelf zegt: ‘Zonder Dierenthuis zijn de honden en katten die hier leven kansloos. Ze
zijn in de buitenwereld mishandeld, gehandicapt geraakt, ziek geworden en hebben nooit liefde gekend. Maar ook deze onschuldige dieren verdienen een liefdevol thuis. Een thuis waar ze niet bang meer hoeven te zijn en waar ze mogen blijven tot hun dood. Deze dieren en de vele vrijwilligers die
dagelijks bij Dierenthuis voor ze zorgen, verdienen alle steun die ze kunnen krijgen. En daarom zet ik me als ambassadeur met hart en ziel in voor dit belangrijke doel.’

Klik hier voor het filmpje waarin Ellie zich voorstelt

Foto’s: Wenda Oudshoorn, gepubliceerd in: Lief dier

Volgende

Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, wij hebben ongelofelijke haast! (video)

Vorige

Bedankt voor de dekens !

Reacties zijn gesloten.