Ellie Lust wordt ambassadeur van Stichting Dierenthuis

Ellie was bekend als het gezicht van de politie. Rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid zijn haar basisprincipes en ze maakt zich sterk voor de groepen mensen die extra aandacht nodig hebben in de samenleving. Aan buitensluiten doet ze niet. Dankzij programma’s als ‘Wie is de Mol” (etherdiscipline) en “Ellie op patrouille” is zij niet meer weg te denken uit de media. Ze is daadkrachtig, bevlogen en altijd zichzelf. Naast mensen heeft Ellie ook een groot hart voor dieren. Als ambassadeur gaat zij zich inzetten voor de dieren van Dierenthuis.

Stichting Dierenthuis in Almere is een permanente opvang voor kansarme asieldieren. Honderden dieren leven hier samen in een huiselijke omgeving op een terrein van 35.000 m2. Omdat ze niet meer in de maatschappij passen, mogen ze hier voor altijd blijven. Bijzonder is de rolstoelbrigade. Een groep van 9 gehandicapte hondjes die in hun rolstoeltjes door de opvang racen.

Ellie: “Zonder Dierenthuis zijn de honden, katten en paarden die hier leven kansloos. Ze zijn in de buitenwereld mishandeld, gehandicapt geraakt, ziek geworden en hebben geen liefde gekend. Maar ook deze onschuldige dieren verdienen een liefdevol thuis. Een thuis waar ze niet bang meer hoeven te zijn en waar ze mogen blijven tot hun dood. Deze dieren én de vele vrijwilligers die dagelijks bij Dierenthuis voor ze zorgen, verdienen alle steun die ze kunnen krijgen. En daarom zet ik me als ambassadeur met hart en ziel in voor het behoud van deze opvang”.

Voor meer info kunt u terecht op www.dierenthuis.nl en info@dierenthuis.nl

Klik hier voor het filmpje waarin Ellie zich voorstelt

Volgende

Foto's bezoekdag - 8 december 2018

Vorige

De Dierenthuis nieuwsbrief van december is uit

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.