Floyd de stumper

Volgens Hetty, die hem 8 maanden heeft verzorgd, heeft Floyd 5 jaar in een asiel van een gemeente in Roemenië doorgebracht.
Hij kwam naar Nederland om klaargestoomd te worden voor adoptie, maar helaas is dat niet gelukt. 🐕 Dogs on a journey🐕 en Hetty krijgen geen enkele reactie op hun zoektocht naar een nieuw huis. Bij Hetty thuis zijn er 4 bijtincidenten geweest en enkele pogingen, voor Hetty is hij wel benaderbaar en lief. Er kan geen bezoek ontvangen worden, niemand die op de hond wil passen
omdat ze bang voor hem zijn. Floyd is eigenlijk een stumper, hij heeft bijna zijn hele leven in een asiel en in een klein hokje moeten doorbrengen. Door slechte voeding of te weinig heeft hij een afwijking aan zijn voorpoot. Door het Canine Distemper Virus heeft hij blijvend neurologische schade opgelopen. Een hondje met een rugzak, een hondje die het liefst buiten woont, een hondje die geen leuk leven heeft gehad. Voor hem een geluk dat er een Dierenthuis is waar hij goede voeding en medische zorg krijgt en nooit meer hoeft te verhuizen.
Welkom Floyd!

Volgende

Update Nelson

Vorige

Appie

Reacties zijn gesloten.