Hoi, ik ben Mirko

Samen met mijn vriendjes ben ik lid van de rolstoelbrigade in Dierenthuis. Stoer hè. Ze noemen ons ook weleens ‘de bende van ellende’. We slopen namelijk nog weleens iets. En als we naar buiten gaan op het grote veld, dan gaan we lekker klieren bij de buren. We sjezen dan in onze karretjes langs de andere hondenkamers en daar staan ze dan te blaffen achter het hek. Een herrie is het dan. En als we dat zat zijn, nadat we op ons donder hebben gekregen van de verzorgers, sjezen we het hele terrein over. We hebben energie voor tien. Ook op onze kamer vermaken we ons best. Ik heb een nieuwe bal gekregen. Mmm, lekker om op kauwen. Die bal was eerst nog glanzend en rond maar heel gek, hij is nu een stuk platter. Ik snap ook niet hoe dat kan……?!

Volgende

Met stoel en al

Vorige

De Dierenthuis nieuwsbrief van oktober is uit

Reacties zijn gesloten.