IM Anikó Bakker

Afgelopen maandag ontvingen wij een e-mail van mevrouw Klinkenberg. Zij had een mooie gift voor ons en daar zat een verhaal aan vast dat zij ons graag wilde vertellen. Het bleek een verdrietig en tevens mooi verhaal te zijn. Mevrouw Klinkenberg vertelde ons dat Anikó Bakker plotseling overleden is. Wij kennen Anikó sinds eind 2016 toen zij het gehandicapte Roemeense hondje Lucky bij ons bracht. Lucky heeft 3,5 mooie jaren bij ons gewoond. In die tijd is Anikó een aantal keren geweest om Lucky te bezoeken en ons te helpen. Het contact was hartelijk. En nu opeens is Anikó er niet meer.
Mevrouw Klinkenberg vond dat er nog 1x een actie voor dieren opgezet moest worden, als nagedachtenis aan grote dierenvriendin Anikó. Daarom heeft ze een inzamelingsactie gehouden om een aantal dierendoelen waar Anikó binding mee had, een bedrag te kunnen schenken. Zo zou Anikó het gewild hebben. En zo kwam het dat ook wij het mailtje ontvingen van mevrouw Klinkenberg.
Uiteraard zijn we blij met de gift, maar ook verdrietig over het plotselinge overlijden van Anikó. We wensen familie en vrienden van Anikó heel veel sterkte met dit plotselinge verlies. En mevrouw Klinkenberg: heel hartelijk bedankt voor deze mooi actie. We zullen Anikó nooit vergeten!

Volgende

Twee eenden en een roedel honden, als dat maar goed afloopt

Vorige

Yodi kan apporteren als de beste! (video)

Reacties zijn gesloten.