Liefs van Wilma

Hallo lieve mensen, Wilma hier. Ik vond het tijd worden weer eens van me te laten horen. Met mij gaat het goed hoor. Zoals jullie weten is mijn favoriete hobby, in de nek hangen bij een mens. En dan lekker kroelen en spinnen. Ik heb pas bezoek gehad van een van mijn adoptanten en daar heb ik heerlijk gehangen. Tamara is van een stichting en ze kwam een paar schuwe poesjes brengen die hier in Dierenthuis komen wonen. En toen ze hier toch was kwam ze natuurlijk bij mij langs. Ze is een tijdje geleden ook eens in Dierenthuis geweest en toen ben ik meteen in haar nek gesprongen en heb me op mijn aller schattigst gedragen. Toen werd ze helemaal verliefd op mij en is meteen mijn adoptant geworden. Goed hè, zo regel ik zelf mijn adoptie ouders. Ik heb er al veel maar er kunnen er altijd bij want dankzij onze adoptieouders en alle donateurs hebben wij zo’n goed leven hier. Het is wel jammer dat er nu geen bezoek mag komen. Dat komt daar al die toestanden in de wereld hè. Dus moet ik me behelpen met de verzorgers en die hebben het best wel druk. Ze vinden het niet handig als ik in hun nek ga hangen terwijl ze aan het schoonmaken zijn. Verder hebben we geen last van die Corona. Ons leven gaat gewoon door. Lekker op bed liggen soezen en als het fris wordt gaat de houtkachel aan. Bij deze wil ik alle adoptanten en donateurs en alle Dierenthuis vrienden hartelijk bedanken voor alle steun. Namens mij en al mijn vriendjes hier, een dikke knuffel op afstand en heel veel kopjes. Miauw, Wilma

Volgende

Welkom Floor en Floris

Vorige

Timo we gaan je helpen

Reacties zijn gesloten.