Lulu en Vincent, thuis na een lange, lange reis

De verhuizing van Otto en Piano uit Egypte is dan even vertraagd, maar volgens planning gaat de aankomst van Lulu en Vincent op zondag met speciaal transport over de weg gewoon door.
Zondag, nog geen Lulu en Vincent. Tegen de avond neemt Julia contact op met de aanvrager die weer contact zoekt met de transporteur.
Zondagavond 22.00 uur, de oude schuwe hondjes Lulu en Vincent zijn ergens bij Frankfurt. Vandaag binnen komen lukt dus niet meer. Het transport heeft enorme vertraging onderweg opgelopen en voordat ze af kunnen reizen naar Almere moeten ze nog naar een ander adres. De planning van aankomst staat nu op 3.00 uur middennacht. Dat is niet fijn.
Het is de eerste keer dat we dieren met dit speciale transport binnen krijgen, we weten dus niet wat ons precies te wachten staat. Eindelijk om 6.15 vanochtend arriveren de hondjes, een wagen vol dieren. Pfff. Wat een lange reis hebben ze achter de rug en de auto zit nog vol met dieren.
De kooi van Lulu is droog, ach oud meisje heb jij al die tijd je plas opgehouden? We brengen eerst Vincent, die erg bang is, naar binnen. Hij maakt zich gelijk onzichtbaar, zijn vacht is dof. Lulu zoekt een mandje, maar ze past er niet in. Met een treurige blik kijkt ze langs mij heen, niet wetend wat te doen.
Ach arme dieren.

11855695_967876026565800_8208871135291038970_n

Volgende

Foto’s bezoekdag 8 augustus 2015

Vorige

Hoe is het met Anna ?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.