Maak kennis met vrijwilliger Rik

Samen met mijn vrouw Inge ben ik als adoptie – ouder verbonden aan Dierenthuis. Vanaf 1 november 2020 ben ik als vrijwilliger meerdere dagen per week aanwezig bij Dierenthuis. De meeste tijd besteed ik aan de verzorging en begeleiding van de bewoners. Daarnaast verricht ik allerlei klusjes op het terrein om het verblijf voor de bewoners nog aangenamer te maken. Ik voel mij het meest verbonden met de honden. Veel van onze honden zijn geestelijk en lichamelijk zo verwond dat functioneren in de maatschappij niet meer mogelijk is. Dierenthuis is erin geslaagd onze honden weer (zelf)vertrouwen te geven en veiligheid en plezier te bieden. Zodat ze in harmonie met de andere honden en de vrijwilligers volop kunnen genieten van een omgeving waar liefde, aandacht, respect en zorg voor de dieren centraal staat. Ik ben er trots op om onderdeel te zijn van een enthousiast, vakkundig en leuk team vrijwilligers en dankbaar dat zoveel mensen de bewoners van Dierenthuis een warm hart toedragen.

Rik

Volgende

Lewis op controle bij de dierenarts

Vorige

Wietze bedankt !

Reacties zijn gesloten.