Mijn naam is Scruffie.

Mijn naam is Scruffie. Ik ben een echte Hagenees – als zwerver gevangen door de dierenambulance Den Haag en daar opgenomen in het hospitaal.
Jaren heb ik op straat geleefd, niet zonder risico en ongemakken. Ik heb daar een virus opgelopen dat FIV heet of anders gezegd ik ben drager van het kattenaidsvirus. Na mijn castratie en entingen mocht ik na enkele weken vertrekken uit het hospitaal naar mijn ‘furrever home’ in Almere.

Een beetje verzwakt door de operatie aan mijn ballen plus andere medische handelingen en de verhuizing naar Almere, werd ik bij Dierenthuis al snel weer in de ziekenboeg opgenomen; ik werd opgehokt en op de medicatie gezet. Maar ik bleef maar kwakkelen. Hoe lang ik het virus al draag, weet ik natuurlijk niet. Nog maar net in Almere hebben ze mij toen weer plat gespoten en onderzocht. Gelukkig is mijn bloed goed. Een kies en vier wortels zijn verwijderd. Mijn huid is aangetast. Om medische reden ben ik dus kaal geschoren en in bad gedaan. Nu krijg ik nog een kuurtje pillen en dan moet ik op eigen kracht weer sterk worden.

Wil jij mij adopteren-op-afstand? Want ik heb nog niemand voor wie ik extra-speciaal mag zijn. Daarmee help je ook mijn andere lotgenootjes die nooit aandacht krijgen op Facebook maar net als ik hulp en liefde-op-afstand nodig hebben.
Je adopteert mij voor 7 euro per maand, via dit formulier:
Adopteer een kat

Kopje van Scruffie

Volgende

Bedankt en oproepje

Vorige

Vrijwilligster Annet vertelt

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.