Musical The Lion King

In augustus ontvingen wij een mailtje van Ashley. Zij zit in het 6 e jaar VWO van het Aurum College en ze heeft vorig jaar samen met Lisanne een musicalgroep opgericht om een musical op te voeren voor een goed doel. Dat was een succes en dit jaar wilden ze weer een musical opvoeren en dit keer hadden ze Dierenthuis als goed doel gekozen. Of wij dat leuk vonden. Nou natuurlijk vonden wij dat leuk. Héél leuk zelfs!
Ergens in november zou de musical dan opgevoerd worden en aan alle bezoekers zou een bijdrage gevraagd worden voor Dierenthuis. De musical die opgevoerd zou worden was: The Lion King.
En toen……. gooide Corona roet in het eten. Het aantal besmettingen steeg en er kwamen weer regels die het toegestane aantal bezoekers drastisch beperkten. Maar beide dames lieten zich niet uit het veld slaan. In plaats van een uitvoering met publiek werd besloten de opvoering zonder publiek te spelen en uit te zenden via Zoom. Zo kon iedereen de musical toch zien en Via GoFundMe konden mensen dan alsnog een bijdrage voor Dierenthuis overmaken. En dat was een succes! Er is maar liefst € 450,- opgehaald voor Dierenthuis. Fantastisch! Beide dames en uiteraard de hele musicalgroep: Van harte bedankt!

Volgende

Spelen met een verenstokje

Vorige

Pooky

Reacties zijn gesloten.